Beste Spaarrente

Vergelijk en vind de hoogste spaarrente!
Spaarrente

Nieuws sparen

Lees hier het laatste spaarnieuws. Alle tips om slim te sparen en de beste spaarrente van dit moment te krijgen! U vindt hier het actuele nieuws over banken met spaarrekeningen met de beste rente.

Rente schommelt wat op en neer
december 2010 - De Financiele Telegraaf meldt het volgende; De rente is een beetje aan het fladderen. Waar de vorige maand voorzichtig sprake was van een stijgende lijn, is er nu minder duidelijkheid over de richting waarin de rente zich beweegt. Een verheugende ontwikkeling is dat het aantal aanbieders van rekeningen met 2,00% groter is geworden: Delta Lloyd, De Hypotheker en Ohra Bank zijn erbij gekomen. Aan de andere kant biedt Aegon op zín Eigen Stijl Sparen nu ook nog maar 2,00%, waar dat de vorige maand nog 2,20% was.
Spaarrentes stijgen licht
november 2010 - De spaarrentes stijgen gestaag. De Leaseplan Bank voldoet nu een spaarrente van maar liefst 2,95% op jaarbasis. Verder geven Centraal Beheer Achmea en Bank of Scotland aantrekkelijke rentes van respectievelijk 2,50% en 2,40%. Kijk verder voor de actuele rentetarieven van de grote banken en kies de spaarrekening met de beste rente.

Home | Links | Nieuws